Diëtetiek

Intake:

Tijdens de intake stelt de diëtist u een aantal vragen om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van uw persoonlijke gegevens, eetgewoontes en leefstijl. Daarnaast kunt u uw wensen, verwachtingen en hulpvraag delen. Op deze manier wordt er samen een realistisch doel gesteld en een bijpassend behandelplan. De intake neemt ongeveer 30-60 min tijd in beslag. 

Behandelplan:

De diëtist werkt op een professionele en effectieve manier om de samen opgestelde doelen te behalen. Hiervoor wordt er methodisch en evidence based behandeld en kunnen we de kwaliteit van de behandeling bewaken. Om de behandeling zo goed mogelijk te laten verlopen is het belangrijk dat de cliënt transparant is in zijn naleving van het behandelplan. Tijdens de behandeling zullen er 2 a 3 weken tussen de vervolg consulten in zitten. Op deze manier kunnen wij het beste de resultaten vergelijken en de progressie in kaart brengen.  

De behandeling van DiëtetiekDynamics richt zich op:

  • Het verminderen van jou klachten zoals overgewicht, ondergewicht en fitloosheid.
  • Een verbetering van jou leefstijl die past in jouw leefomstandigheden,
  •  Zodat je weer zo snel mogelijk goed in vel zit en je weer energiek voelt.

Dieetadvies op maat

Ieder persoon is anders en iedereen heeft andere behoeften en gewoonten. Daarom kan geen dieetbehandeling hetzelfde zijn . Bij Diëtetiek Dynamics in Purmerend krijgt u een dieetadvies op maat. Een advies dat bij uw leefstijl en gewoonten past. Een advies dat goed aan te passen is in uw dagelijks leven, waardoor u een beter resultaat boekt en geen jojo-effect zult hebben. Samen zullen van wij voor u een nieuwe leefstijl creëren, die bij u past en waar u zich lekker bij voelt. Voeding is immers heel persoonlijk.

Medische achtergrond, klachten of allergie?

Gebruikt u medicatie? Medicatie en afvallen kunnen soms moeilijk samengaan. De diëtist houdt rekening met deze factor. Gebruikt u medicatie dan is het verstandig om af te vallen onder begeleiding.

Heeft u een voedselallergie (lactose-intolerantie,coeliakie) of maag-darmklachten waar u maar niet vanaf komt?

Of wilt u graag meer plantaardig gaan eten maar vindt u het moeilijk ergens een start te maken? Ik kan u daar bij helpen. Samen gaan wij uw voeding nader bekijken en gaan we er voor zorgen dat u lekkerder in uw vel gaat zitten en bepalen we hoe u van uw plantaardig dieet uw nieuwe lifestyle maken!